Doneer en help mee!
“Mijn naam is Ewa Szalwinska, ik ben een Nederlandse ondernemer van Poolse afkomst. Nederland heeft mij alle mogelijkheden gegeven mijn onderneming op en uit te bouwen. Daarom wil ik nu graag iets terugdoen voor de maatschappij.”

“Ik heb van dichtbij meegemaakt wat een transplantatie voor een mens betekent: mijn eigen broer Tomek leed aan nierfalen en hij had een transplantatie nodig.

Na vier jaar wachten kreeg hij een donornier . . . en nieuwe energie. Daarom weet ik hoeveel energie en motivatie mensen na een orgaantransplantatie hebben. Zij kunnen hartstochtelijk vertellen over hoeveel het leven de moeite waard is en dat je nooit moet opgeven bij tegenslag. En Tomek loopt nu marathons,” vertelt Ewa grijnzend, “ik word al moe als ik daaraan denk.”

“Terwijl hij ziek aan de grond zat moest ik hard werken om hier mijn bedrijf op te bouwen. Ik kreeg alle kansen om dat te kunnen doen en ben daar enorm dankbaar voor. Daarom wil ik nu, met andere ondernemers, iets voor de maatschappij terugdoen.”

Ewa Szalwisnka